Monday, February 26, 2007

Tervetuloa

Tervetuloa meidän salonkiimme. Salonki tarkoittaa älyllisten sekä elävöittävien ihmisten kerääntymistä isännän tai emännän taloon jakamaan kokemuksiaan ja mielyttämään toisiaan Salongit miellettään valistusajan filosofiapiirien tavaksi Wikipedian perusteella ja aiomme kunnioittavasti jatkaa tätä perinnettä, kuten kuuluisan naistenmiehen, Mysteryn, salonki.

Varsinaisesti idean saimme tälle turhauduttuamme irrationaaliselle elämänmenolle tosimaailmassa kaikkine lumetodellisuuksineen. Haluamme myös ilmaista itseämme kirjoittamalla verbaalisia taidonnäytteitä (novelleja ja kuvaelmia päivästämme) ja pohdintoja tosielämästä. Yhteiskuntatieteellisemmin tyydyttääksemme preferenssimme loimme blogin, joka oli parhain vaihtoehto epämääräisen foorumikirjoittelun sijaan. Kiittäkäämme taloustieteen termiä, niukkutta, tästä! Toivomme myös, että kirjoittamistamme asia- ja päättelyvirheistä kerrottaisiin kommenttiosiossa.

Internetissä nimeni on GoldenHawk. Kultaisena haukkana olen esiintynyt sitten vuoden 2004, jolloin salamana kirkaalta päivältä miellyin tähän nimeen. Kiitos realistisen räiskintäpelin America's Armyn trackerin ansiosta kopioin muuan klaanipelaajalta kyseisen nimimerkin. Siitä eteen päin olen kirjoittanut asiallisia viestejä, provosoinut suu vaihdossa ja ajoittain häiriköinnyt ympäri kartanoita. Ensin mainittua kuitenkin pääasiallisesti harjoitan.

Kiinnostuksen kohteinani ovat liberalismi ja sitä myötä yhteiskuntatiede ja naisten pokaamisesta kertovan kirjallisuuden lukeminen. Ensin mainitun näen utilitaristisesti kaikista parhaimmaksi aatteeksi, sillä vapausarvot toimivat. Adam Smith, Leo Mechelin, Anders Chydenius, valistusajan filosofit ja lahjakkaiden taloustieteilijöiden ansiosta nautimme häikäisevästä elintasosta ja tiedämme syyt sille. Vapaa markkinatalous on järjestelmistä parhain toisin kuin suunnitelmatalous, jolla on tapana ajautua totalitarismiin ja rappioon. Naisten pokaaminen on jokaisen heteromiehen mielleharrastus, mikäli sisäpeli on kunnossa. Parhaimpia tunteita saankin tästä. Näitä kahta kehittelemällä tavoittelen eräänlaista täydellisyyttä niin sosiaalisuudessa kuin logiikassa ja tietämyksessä.

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.