Thursday, July 10, 2008

Dubai ja Iso-Britannia

Brittinaista uhkaa vuosien vankeus rantaseksistä Dubaissa
10.7.2008 11:44
30-vuotias bisnesnainen voi joutua vankilaan kuudeksi vuodeksi. Tässä jutussa myös:# # d a t a # # - - > -->
Michelle Palmer pidätettiin viime perjantaina Arabiemiraattien Dubaissa, koska häntä syytetään seksin harrastamisesta uimarannalla, The Daily Mail -lehti kertoi.
Johtotehtävissä kustannusalalla Dubaissa työskennellyt Palmer, 30, oli ollut työkavereidensa kanssa samppanjabrunssilla, jossa hän tapasi lomalla olleen brittimiehen. Palmer ja mies siirtyivät uimarannalle.
Viranomaisten mukaan poliisi oli käynyt huomauttamassa pariskuntaa, kun nämä olivat suudelleet rannalla. Poliisin mukaan Palmer ja brittimies alkoivat kuitenkin harrastaa seksiä pian huomauttamisen jälkeen.
Poliisi pidätti miehen ja Palmerin, jota aiotaan syyttää avioliiton ulkopuolisesta seksistä, siveettömästä käytöksestä julkisella paikalla, päihtymyksestä julkisella paikalla ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustuksesta, sillä poliisien mukaan Palmer hyökkäsi heidän kimppuunsa.
Jos Palmer tuomitaan hän voi saada jopa kuuden vuoden vankeustuomion. Myös miestä vastaan aiotaan nostaa syytteitä. Ison-Britannian ulkoministeriö on The Daily Mailin mukaan vahvistanut, että kaksi brittiä on pidätetty Dubaissa

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200807107928926_ul.shtml

Siis mitä helvettiä? Seksin harrastamisesta saa kuuden vuoden vankeustuomion. Suomessa sen eteen joutuu hakkaamaan aika monta henkilöä pesäpallomailalla. Dubai on suhteellisen moderni valtio ja uskon sen kykenevän tulemaan länsimaiseksi valtioksi, kunhan ääriuskonnollisia ei ole aivan liikaa, mutta toi menee jo käsityskyvyn yläpuolelle - 6 vuotta kivasta aikuisten leikistä

Vielä hämmentävämpää on se, että Iso-Britannia ei tajua hoitaa kansalaisiaan pois kyseisestä totalitaristisesta valtiosta. Ison-Britannian ja muidenkin valtioiden pitää suojella kansalaisiaan maan rajojen ulkopuolella, ainakin Yhdysvallat tekee niin. Esimerkiksi lähettää erikoisjoukot vapauttamaan vangittuja amerikkalaisia ja USA:lla on ties mitä ohjelmia rikoksia tehneiden amerikkalaisten palauttamiseksi kotimaahansa tai muuten "CIA tekee jotain likaista."

Isossa-Britanniassa julkisessa koulussa pakotetaan palvomaan Allahia, Iso-Britannia ei suojele kansalaisiaan totalitaristen valtioiden kansainvälisistä selkkauksista pidättäessään toisen maan kansalaisiaan, vaikka Isolla-Britannialla on laaja sotilasarsenaali käsittäen monia lentotukialuksia ja ydinohjuksia. Mikäli olisin Ison-Britannian johdossa, lähettäisin lentotukialuksen ja pyytäisin liittolaista Yhdysvaltoja lähettämään omansa ja vannomme pommittavamme muutaman Dubailaisen pilvenpiirtäjän ja valloittavamme kuningashuoneen, mikäli kansalaiset X,Y ja Z eivät lähetetä kotimaahansa.

No comments: